Kateri so najboljši otroški vozički?


Mnogi bodoči starši hočejo za otroka izbrati najboljši voziček, ki ga je možno. Ali je to možno?

Če ste si kdaj vprašanje zastavili na ta način, potem boste kmalu ugotovili, da je odgovor tisti kliše, da ni pravega odgovora.


Otroški voziček se vam mora prilegati. Vam in vašemu življenjskemu stilu. Mora biti zadosti velik za vaše potrebe, vendar ne prevelik, da ga sploh nimate prostora zapeljati v hišo ali pospraviti v avto.

Kar se tiče znamk, vam priporočamo predvsem znamke srednjega višjega razreda.  Le te nekako združujejo ceno in kvaliteto. To je seveda, če nameravate imeti več otrok, ali pa voziček kasneje odprodati po sprejemljivi ceni.

Kar mnogi starši zanemarijo je dodatna otroška oprema. Dober voziček mora imeti vsaj košaro pri podvozju, kjer lahko shranite otroško opremo, škodi pa ne imeti tudi dežno prevleko, dežniček, ki varuje otroka pred soncem.

Pri izbiri si oglejte tudi možnosti razširitve. Odlično je, če imate lahko na začetku na vozičku košaro, ki jo kasneje zamenjate s športnim delom, kjer otrok sedi.

Najboljši otroški vozički torej niso pogojeni z znamko ali ceno, vendar z kvaliteto, možnostjo razširitve in praktičnostjo za vas kot družino.

Če imate dvojčka je smotrno razmisliti tudi o vozičku za dva!

Prispevki iz iste kategorije: