Stilska preobrazba za mlade mamice

Samo zato, ker ste postali mama še ne pomeni, da se morate odpovedati vsemu glamurju. Če ste pripravljene, da postanete oziroma ostanete "hot mama" vam v nadaljevanju ponujamo nekaj nasvetov za stilsko preobrazbo za mlade mame.

1. Nov modrček

Stilska preobrazba se mora pri mamicah nujno začeti pri modrčku, ki se mora prilegati vašim prsim. Spoznati morate svojo pravo velikost modrčka. Ko jo enkrat veste boste s tem odkrile nove privlačne atribute na svojem telesu katere prej, z neprimernim modrcem, niste niti opazile.

2. Izberite sebi primerne modne dodatke

Potrebno je izbrati svoj slog dodatkov (superge, šali, uhani,itd.) in potem izbrani stil samo nadgrajevati in primerno dopolnjevati. Celotna stilska preobrazba mora biti skladna z izborom modnih dodatkov. Dobro je, da so takšni, ki jih boste brez težav nadeli vsak dan in, ki se bodo podali k večini vaših oblačil.

3. Si lase radi spenjate v čop?

Če ste ena izmed tistih žensk, ki se najbolje počuti, ko so lasje odmaknjeni od obraza, bo stilska preobrazba od vas zahtevala, da se znebite navadnih vsakdanjih konjskih repov. Posodobite čop s preprostimi a učinkovitimi spremembami, kot naprimer kita, pripomočki, ki pomagajo spremeniti vozlišče vašega čopa, itd..

4. Dotik ličil

Seveda je težko prekiniti vsakdanjo rutino nanašanja ličil, a drastične spremembe lahko dosežete z drugačno maskaro ali lip glosom. Dobro pa je za določen nasvet vprašati tudi koga, ki se na ličenje spozna in bo vedel kako vašemu obrazu vdihniti novo svežino.

5. Manikura in pedikura

Če nimate časa obiskovati zdravilišč ali kozmetičnih salonov si lahko manikuro in pedikuro naredite kar sami. Piling rok in nog opravite s sladkorjem, ki ste mu dodali nekaj limoninega soka. Roke in noge nato sperite z mineralno vodo. Po končani pedikuri nanesite nov sezonski odtenek laka za nohte.

6. Beljenje zob

Lep nasmeh mora biti eden izmed zaščitnih znakov vsake mlade mamice. Prvi korak k temu je lahko beljenje zob, ki je enostaven, hiter in ne pretirano drag postopek. Stilska preobrazba bo s tem dobila samo piko na i, vi pa boste ponovno postali cvetoča, kot takrat ko še niste bila mama.

Prispevki iz iste kategorije: